Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Weekend aan zee van 18 tot 20 september

Van vrijdag 18 september tot zondag 20 september 2015 wordt het terrein de Witte Burg (GPS-coordinaten: "Terrein Witte Burg", Tepelhoornstraat te Oostduinkerke) opnieuw een paardendorp.
Iedereen is welkom met zijn paard(en) vanaf vrijdagmiddag 18 september tot maandagvoormiddag 21 september. Je voorziet zelf afsluiting voor je paarden en zorgt zelf voor je overnachting op het kampement.
Voor niet TPV- en KBK-leden vragen we een bijdrage in de onkosten van 5 euro per persoon en een geldige verzekering!
Zowel zaterdag als zondag wordt er een paardenwandeling naar en op het strand voorzien. Telkens een fantastische beleving voor ruiters, menners en paarden!
Op het terrein zelf wordt er ook animatie met paarden voorzien. Het kegelparcours en enkele behendigheidsspelen worden uitgezet.
Zaterdag- en zondagmiddag worden lunchpakketten voorzien tegen de prijs van 5 euro.
Zaterdagavond genieten we samen van kip met frietjes aan de kostprijs van 12 euro voor volwassenen en voor de kinderen tot 12 jaar 6 euro.
Zondagmorgen wordt een uitgebreid ontbijt (spek met eieren) voorzien tegen de prijs van 5 euro.
Extra: Indien er zaterdagmorgen minstens 20 man zou willen aanschuiven aan de ontbijttafel, kan dit geregeld worden! Daarom graag melding hiervan bij inschrijving. We houden jullie op de hoogte of het al of niet aangeboden wordt.
Het ganse weekend kan je aan de Malheur kiosk terecht voor drank aan zeer democratische prijs.
Graag inschrijven voor 8 september per mail (voor opstelling kampement aub) via info@trekpaardpromotie.be met vermelding van het aantal personen en paarden (bereden/koets) en het gewenste aantal maaltijden (lunch zaterdag/zondag, ontbijt, kip zaterdagavond, optioneel ontbijt zaterdagmorgen indien 20 geinteresseerden) en graag overschrijven van het overeenkomstige bedrag op rekening van TPV:
IBAN : BE03 7370 2509 8084 BIC : KREDBEBB

Opgelet dit jaar zijn er op hetzelfde moment Europese kampioenschappen zeilwagenrijden op het strand - het is absoluut noodzakelijk dat de aanwijzigingen die wij jullie ter plaatse zullen overhandigen gerespecteerd worden. Het zal ook een stuk drukker zijn. Wees voorzichtig aub!