Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Geslaagd weekend !

Het bleef droog, dat op zich was al een succes na de uitgeregende edities van de vorige jaren, af en toe brak er zelfs een zonnestraal door de wolken!

Het gala-diner op zaterdagavond kon rekenen op maar liefst 102 aanwezigen die na een heerlijk driegangenmenu tot in de vroege uurtjes de dansvloer onveilig maakten.

Op zondagochtend moest het TPV-team alweer vroeg present zijn om het Sint-Pietersplein in gereedheid te brengen voor het jaarlijkse Trekpaardenfeest, inmiddels een traditie in Gent. De dag ging van start met de keuring van Koudbloed Koepel. In de namiddag werd in één deel van de piste continu voor animatie gezorgd: vliegend tapijt, ritjes op de brede trekpaardenrug, partijtjes paardenvoetbal,...
De rest van de piste deed dienst voor het rijden van een kegelparcours waar voor onze leden ook punten te sprokkelen waren voor de "TPV De Geyter Cup". Het 'spel zonder grenzen' vormde een spectaculaire afwisseling in het programma.

Een uitgebreid verslag zal u kunnen vinden in ons ledenmagazine "Koudbloed Promotie", een voorsmaakje is wel al te vinden op de website van Het Nieuwsblad, klik hier.

Deze week wordt er voor de Gentse scholen opnieuw het project "trekpaardenbeleving in klasverband" georganiseerd, met workshops in de Kunsthal Sint-Pietersabdij en De wereld van Kina, en achteraf een ontmoeting met échte trekpaarden op het St-Pietersplein.

Foto: Team De Geyter in actie tijdens het Spel zonder grenzen (© Dominique Dierick, nieuwsblad.be)