Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Fantastisch paardenweekend aan zee

Tijdens het weekend van 17-18 september 2011 kunnen alle paardenliefhebbers hun tenten opslaan op het terrein de Witte Burg in Oostduinkerke.
Voor degenen die er reeds bij waren: een leuk weerzien, voor degenen die er nog niet bij waren: een uitgelezen kans om als ruiter of menner kennis te maken met een echte ‘zeewandeling’!

Zaterdag- en zondag(na)middag (vertrek stipt om 12u) trekken we via de duinen naar het strand voor een aangename ‘pootjesbaden’-wandeling. Op het terrein zelf is er gelegenheid om een kegelparcours te rijden. Daarnaast organiseren we op zaterdagvoormiddag een heuse voetbalwedstrijd voor paard en ruiter en op zondagvoormiddag gaan we voor Spel zonder Grenzen.

De inwendige mens wordt op tijd en stond verwend: voor zaterdag- en zondagmiddag voorzien we een lunchpakket voor onderweg en op zaterdagavond een verzorgde barbecue. Op zondagmorgen voorzien we tevens een lekker ontbijt. Dit alles aan zeer democratische prijzen, het ontbijt kost 5€/persoon evenals het lunchpakket kost 5€/persoon/dag en de barbecue kost 18€ per persoon. Om de dorstigen te laven is Malheur present.

Dit evenement staat open voor alle paardenliefhebbers.

Inschrijven verplicht via info@trekpaardpromotie.be tot uiterlijk 8 september (graag opgave aantal personen, paarden (koets/bereden) en maaltijden aub)
Vooraf betalen van de maaltijden op rekening TPV 737-0250980-84. Na betaling ben je definitief ingeschreven.

TPV-leden zijn verzekerd, niet-TPVers dienen een bewijs van verzekering voor te leggen.

Praktisch: ieder brengt zijn eigen tent, slaapzak, (koudbloed)paard en afspanning (zeker niet te vergeten!) mee, aankomst kan vanaf vrijdagmiddag 16 september (eten zelf te voorzien evenals ontbijt op zaterdagmorgen). Ter plaatse is er elektriciteit, water en een toiletwagen voorzien.