Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Nieuwe cursussen

Ook dit najaar en in het voorjaar van 2012 organiseert TPV een aantal cursussen in samenwerking met NAC (Nationaal Agrarisch Centrum). Deze cursussen gaan van start vanaf oktober 2011.

Net zoals vorig jaar zullen er op verschillende plaatsen mencursussen enkelspan ingericht worden. De reeds voorziene locaties hiervoor zijn in de provincie West- Vlaanderen in Roeselare, in Oost-Vlaanderen in Moerbeke, in Vlaams-Brabant in Londerzeel en in Limburg in Peer.
Nieuw dit najaar is de cursus mennen vierspan die zal georganiseerd worden in Londerzeel (Mienenhof). Uiteraard verwachten we van de deelnemers aan deze cursus dat ze reeds ervaren menners zijn (enkel- of dubbelspan) die een grotere uitdaging willen aangaan en van start willen gaan met een vierspan.

Gezien de grote vraag naar de kapcursussen zullen we dit najaar opnieuw deze cursus inrichten in alle Vlaamse provincies. In West-Vlaanderen in Roeselare, in Oost-Vlaanderen in Moerbeke (De Perenboom, Pereboomsteenweg 29), in Antwerpen in Lier (Paardenmelkerij Brabanderhof, Maaikeneveld 66), in Vlaams-Brabant in Londerzeel (Mienenhof, Beekstraat 28) en in Limburg in Peer. De exacte data worden zo snel mogelijk meegedeeld.

De noemer hippotherapie omvat een brede waaier van therapieën op en naast het paard. Letterlijk betekent hippotherapie echter kinesitherapie op het paard. Wil je graag meer te weten komen over dit onderwerp? Maak je interesse kenbaar via het secretariaat en zodra er verdere praktische info ter beschikking is (data en locatie: wellicht in Herselt, Antwerpen) krijg je die toegestuurd.

In navolging van de voorbije jaren zullen we in het voorjaar 2012 opnieuw clinics organiseren, ditmaal in West-Vlaanderen. Deze studievergaderingen worden georganiseerd op zaterdagnamiddag. Tijdens een namiddag worden twee actuele en boeiende onderwerpen toegelicht door een vakspecialist.

Wil je meer info of graag deelnemen: geef dit nu reeds te kennen via info@trekpaardpromotie.be

» klik hier voor meer info over de inhoud van de cursussen