Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Wandelingen, weekend aan zee,...

De kalender is aangepast met meer dan 30 data van wandelingen, clinics, weekends,... Voor sommige activiteiten zijn de deelnameplaatsen beperkt dus zorg dat u zich tijdig aanmeldt.

Enkele hightlights :

20/03/2010 : Werkclinic

Demonstratiedag 'werken met paarden'. Er wordt ondermeer uitleg gegeven over de paarden, het materiaal, de werktuigen,.. Ook een demonstratie op het veld hoort er natuurlijk bij.
» klik hier voor meer info

maart tot oktober :
Wandelingen & De Geyter-TPV-Cup

In elke Vlaamse provincie en ook in Wallonië worden er een tweetal wandelingen gepland. Deze wandelingen staan open voor alle paardenrassen. TPV- en KBK-leden kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 5 euro.

Nieuw hierbij: De Geyter-TPV-cup! Aansluitend bij de wandelingen zal er de mogelijkheid zijn een kegelparcours af te leggen, zowel voor enkel- en dubbel(meer)span als voor paarden onder het zadel. Alle TPV-leden kunnen deelnemen met hun trekpaarden en de behaalde score van (maximum) vier deelnames zal in rekening gebracht worden om bij het afsluiten van het wandelingenseizoen mee te dingen naar de De Geyter-TPV cup. De winnaars hiervan zullen hun prijs ontvangen op het teerfeest van TPV.
» klik hier voor alle data

vanaf maart : Infocursus hippotherapie

Paardrijden als therapie is het therapeutisch en orthopedagogisch werken met het paard als partner, om mee te helpen aan een verbetering van de levenskwaliteit van kinderen en volwassenen met specifieke noden.
Vanaf 13 maart 2010
» klik hier voor meer info

22 en 23/05/2010 : Weekend te Knokke

Het is intussen een traditie, het (trek)paardenweekend aan zee! Dit jaar trekken we daarvoor naar Knokke op zaterdag 22 en zondag 23 mei. Het weekend zal volledig ingevuld worden met paardenwandelingen op het strand, in zee, in de duinen en langs het prachtige natuurreservaat ‘Het Zwin’.
» klik hier voor meer info

29 en 30/05/2010 : Trekpaarden op St-Pietersplein

In samenwerking met de stad Gent en de Bond van Grote en Jonge Gezinnen wordt het jaarlijkse trekpaardenevenement georganiseerd met als thema: ‘Trekpaarden - Grootouders - Kleinkinderen’. Een zoektocht door de Sint-Pietersabdij en het Natuurmuseum Kina zal de kleinkinderen met de hulp en de herinneringen van hun grootouders de wereld van de trekpaarden leren kennen.
» klik hier voor meer info