Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Schitterende eerste wandeling !

Stal Verwimp te Baaigem was op zondag 22 maart de startplaats voor een onvergetelijke dag voor liefhebbers van het Belgische trekpaard. Daarnaast waren er ook een aantal liefhebbers van andere paardenrassen present zoals de Cob de Normandie, de Fjord, de Shire, de Fries en een aantal warmbloeden en dravers maakten het plaatje compleet.
Een dertiental koetsen en een dertigtal ruiters verkenden de mooie omgeving van Baaigem. Twee routes werden vooraf bewegwijzerd.
Na de wandeling werd de innerlijke mens vergast op een heerlijke Breugelmaaltijd.
Bij deze willen we onze gastvrouwen en gastheren speciaal bedanken voor hun hartelijke ontvangst en hun inzet om alles in goede banen te leiden !
Katia Yang

Enkele foto's vindt u in de rubriek Actie > Evenementen

Ook de Voorzitter van LRV Gavere, Dhr. Erik Merchiers was bijzonder tevreden over deze wandeling, en stuurde onderstaand bericht naar alle medewerkers en dus ook de ruiters/menners die er samen een geslaagde dag van maakten:
"Beste vrienden,
Hierbij wens ik iedereen te danken die ervoor gezorgd heeft dat de wandeling in samenwerking met de vereniging 'Trekpaard Promotie Vlaanderen (TPV)', georganiseerd door ons recreatieteam, uiterst succesvol is verlopen.

De opkomst op 22 maart was groter dan verwacht. Zowel wat betreft de bereden paarden als de gespannen. In totaal mochten we 16 koetsen ontvangen en een 25 tal ruiters. Ook Willy Naessens in eigen persoon en met een uitgebreide equippe was van de partij.
De ontvangst in het secretariaat was hartelijk. Twee goed voorbereide wandellussen zorgden voor een veilige en gevarieerde tocht. Het weer was ons eveneens gunstig gezind hetgeen de maaltijd over de middag in de rijhal des te smakelijker maakte.

Zowel de organisatoren van TPV als wijzelf vonden het een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. TPV wenst Paardenhouderij Verwimp te danken voor het ter beschikking stellen van de rijhal en de terreinen.

Met vriendelijke groeten,
dr. Erik H. Merchiers
voorzitter LRV Gavere"