Weekend aan zee van 18 tot 20 september

 Algemene vergadering TPV

 Geen LRV-lidkaarten meer

 Wandeling Gierle op 26/10

 Paardenweekend Oostduinkerke 12-14 september

 Beste wensen voor 2014!

 Zeeweekend op 14-15 september!

 Clinic zaterdag 11/05 geannuleerd

 Busreis VOLZET

 Hindernistraining op 23 juni ouder nieuws

 persberichten

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

TPV cursussen zijn groot succes !

Zoals eerder aangekondigd is TPV op 17 januari gestart met een reeks van 12 rijlessen op drie locaties, nl. te Bassevelde, Opwijk en Maaseik. Hieraan nemen maar liefst 33 ruiters deel, allen met trekpaarden. Na deze lessenreeks bieden wij de deelnemers, alsook alle andere geïnteresseerde leden, de mogelijkheid tot het behalen van een ruiterbrevet A of een bekwaamheidsattest.

De mencursus in Opwijk gehouden op de vier zondagen van februari kende een maximale bezetting met 18 deelnemers. De deelnemers aan deze cursus zullen op 29 maart hun menkennis kunnen testen bij de proeven voor het behalen van een menbrevet. Deze examensessie is al volgeboekt, maar ook op 9 mei bieden wij onze leden de mogelijkheid tot het behalen van menbrevet A of B in Maaseik.

Vermits de vraag naar deelname aan een mencursus zeer groot is, plannen we reeds een nieuwe vier-zondaagse mencursus in september. Reeds enkele leden hebben zich hiervoor op de wachtlijst geplaatst. Heb je ook interesse, aarzel dan niet om je naam nu reeds te laten noteren, zodat je er de volgende keer kan bijzijn! Afhankelijk van de ingeschreven deelnemers zal de locatie zo gunstig mogelijk gekozen worden.