commissies
      -   gebruikers
      -   pr
      -   toekomst
      -   redactie
      -   hippotherapie

 agenda

 evenementen

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Voorjaarswandeling te Denderbelle

18-03-2012, Denderbelle

Op zondag 18 maart werden we uitgenodigd door Walter Desmet voor een wandeling van 15 km op het grondgebied van Dendermonde en Denderbelle. Aan de start verschenen 21 koetsen en 37 ruiters, waarvan 16 ruiters en 14 koetsen lid van TPV.
Na een 3 tal kilometer werden we door de medewerkers van Walter reeds vergast op een ontbijt! Op het menu een dikke boterham met spek en eieren.
De wandeling verliep langs zeer landelijke wegen tussen groene weides en langs verschillende grote beken. Een mooie tocht om het wandelseizoen te starten na een stillere winterperiode. De weerman had niet al te best weer voorspeld, maar op een korte, maar krachtige stortbui en hagelbui halverwege de wandeling, bleef het een droge dag.
Na de wandeling konden de geïnteresseerden deelnemen aan de eerste manche van het kegelparcours TPV – De Geyter CUP 2012! Het parcours werd door veel deelnemers afgelegd, maar enkel van de 12 leden van TPV zal de score in aanmerking komen voor het eindklassement.

Na afloop van de tocht werd er door Gasthof Cardis frieten met stoverij aangeboden aan alle deelnemende ruiters, menners en grooms.
Hartelijk dank aan Walter en zijn ploeg voor de organisatie, aan Gasthof Cardis voor de sponsoring van het eten en drinken en natuurlijk ook aan alle deelnemers voor hun aanwezigheid.
Hopelijk kan dit initiatief een vaste waarde worden om het wandelseizoen van TPV mee te starten!

Jurgen Galicia