commissies
      -   gebruikers
      -   pr
      -   toekomst
      -   redactie
      -   hippotherapie

 agenda

 evenementen

English website   site web français   
startpagina   sitemap   inloggen   

 

Onze eerste wandeling in 2011 Gooik, een voltreffer !

10-04-2011,

10 april: Een stralende ochtend!!!! Door Frans Lison en echtgenote waren ons enkele hectaren weide ter beschikking gesteld waar de voertuigen konden gestationeerd worden, de paarden of spannen gereedgemaakt en waar ook de mensen van Actigo klaar stonden om ons gepast te ontvangen en te zorgen voor de inschrijvingen, en de innerlijke mens. Ook voor de paarden was er drinken voorzien, maar dat was natuurlijk enkel water!

En dan kwam vanaf 10 uur stilaan de stroom deelnemers op gang onder een zon die steeds maar stralender en warmer werd, zonder ooit storend te worden. Echt een prachtige lentedag zonder vervelende insecten en in een enig mooi natuurlandschap. Want het parcours liep door de mooiste plekjes van hartje Pajottenland met z’n holle wegen, z’n vergezichten en het voortdurend wisselende landschap.

Er was keuze tussen 15, 20 of 25 km met enkel tussenstops om de paarden even op adem te laten komen. Heel het parcours was keurig bewegwijzerd zodat niemand z’n GSM heeft moeten gebruiken om te melden dat hij hopeloos verloren gelopen was.

Na deze leuke en geslaagde tocht had Jurgen er dan nog voor gezorgd dat er een mooi kegelparcours klaar stond op de weide aan de startplaats en hiervan werd door de meeste deelnemers met graagte gebruik gemaakt om de stuurtechnieken nog wat bij te werken en te verfijnen.
Dirk RemautUitgebreid verslag in ons ledenmagazine van juni